Towcell ®
Изберете го вашиот јазик

Crosby Straightpoint

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

Велика Британија: + 44 (0) 2392 484491 САД: + 1 918 834 4611

TowCell оптоварување ќелија за towbars
towcell во употреба на возило 4x4
Straightpoint разви 25kN, безжична тензија оптоварување ќелија специјално дизајнирани за итни услуги, спасување и 4 x 4 индустрии. Towcell® овозможува зголемена безбедност и избегнување на скапи преоптоварувања преку обезбедување во реално време следење на силата на влечење при влечење, отстранување и спасување.

На Towcell® е солиден, лесен, компактен и лесно може да се инсталира на било која влечна лента, без разлика дали станува збор за стандардна 52mm или 2 "топката или пински склоп и е подготвена за употреба во секунди.

Моделиран по најдобро продаваниот RadioLink плус на Straightpoint, Towcell® е изработен од високо квалитетен алуминиум од типот на авион, со напредна внатрешна конструкциска конструкција која го обезбедува производот со незаменлив сооднос меѓу силата и тежината и овозможува користење на посебно внатрешно затворено куќиште. Овој внатрешен затворен комплет обезбедува внатрешни електронски компоненти со IP67 / NEMA6 водоотпорна заштита на животната средина, дури и кога недостасува батеријата.

Алкалните батерии со лесно извори кои нудат масивни батерии од 500 часа, при што Towcell® користи нераскинлива внатрешна антена. Товарот Towcell® се прикажува преку Bluetooth SW-HHP App за уреди со Android и iOS.

Ве молиме кажете ни го вашето име.

Невалиден влез

Невалиден влез

Невалиден влез

Ве молиме кажете ни вашата email адреса.

Вашата е-пошта не одговара, ве молиме внесете повторно

Невалиден влез

Невалиден влез

Откако ќе го испратите овој формулар веднаш ќе стигнете до претставник на СП, директно, кој ќе одговори на вашето барање по електронска пошта побрзо. Или ако би сакале да се јавите повторно, ве молиме да ги известите во пораката.

enzh-TWnlfrdenoes