Комунални услуги
Изберете го вашиот јазик

Crosby Straightpoint

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

Велика Британија: + 44 (0) 2392 484491 САД: + 1 918 834 4611

Тестирање на кулаКомунална индустрија

Нови компании Низ целиот свет сите користат производи од Straightpoint. Затегнувањето на електричната мрежа, одржувањето на пумпните станици и критично следење на лифтовите се сите апликации за нашиот опсег на Loadcells. Ниту еден камион за комунални услуги не е комплетен без производ од Straightpoint во својот комплет.

Препораки за производи:
Radiolink плус | Мини-играч плус | Loadlink плус | Стегач на линија затегнувач

Треба цена? Контактирајте го нашиот тим
Ве молиме кажете ни го вашето име.

Невалиден влез

Невалиден влез

Невалиден влез

Ве молиме кажете ни вашата email адреса.

Вашата е-пошта не одговара, ве молиме внесете повторно

Невалиден влез

Невалиден влез

Откако ќе го испратите овој формулар веднаш ќе стигнете до претставник на СП, директно, кој ќе одговори на вашето барање по електронска пошта побрзо. Или ако би сакале да се јавите повторно, ве молиме да ги известите во пораката.

enzh-TWnlfrdenoes