Затегнување на линија
Изберете го вашиот јазик

Crosby Straightpoint

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

Велика Британија: + 44 (0) 2392 484491 САД: + 1 918 834 4611

Кула кабелски линииСтруктурните жици постојано се изложени на непријателските временски елементи низ целиот работен век. Постојано во движење и под стрес важно е често да се сервисира тензијата за да се осигури безбедноста и долговечноста на работниот век на овие жици.
Затегнатоста во дијагоналната жица, во комбинација со цврстината на компресија и цврстината на конструкцијата, овозможува структурата да ги издржи страничните товари како што се ветерот или тежината на конзолираните структури.

Жичаните јажиња се комплексни; Составот, големината, конструкцијата, типот на јадрото и сите треба да се земат предвид. Јажето 1x7 се однесува различно на 7x19 или 6x36 јаже; Дури и жици од истиот дијаметар ќе се калибрираат поинаку поради различна ригидност.

Значи, кога човек жици задржувајќи кули за комуникација и одблесоци, преднапрегнати кабелски бариери, одржување на кабел за лифтови, електрични транзитни жици, приклучоци, системи за задржување на падови или кориснички кабли треба брзо и точно да се мерат напнатоста и линијата на мустата на самото место тогаш изгледа не повеќе од Straightpoint Clamp on Line Tensionmeter или COLT. Брошура COLT

Се испорачува со Bluetooth паметен телефон (Андроид или Apple iOS) со апликација за следење на оптоварување која содржи бесконечна библиотека со жичани јажиња. COLT ги мери тензиите на јажиња до 11,000 lbf / 5,000 kgf и до 1 инчи / 25mm дијаметар.

Целосно прилагодлив, прицврстува на претходно затегнати жици, со што се елиминира потребата од дополнителни калеми или алатки, како што е случајот со алтернативните решенија достапни на пазарот.

Ве молиме кажете ни го вашето име.

Невалиден влез

Невалиден влез

Невалиден влез

Ве молиме кажете ни вашата email адреса.

Вашата е-пошта не одговара, ве молиме внесете повторно

Невалиден влез

Невалиден влез

Откако ќе го испратите овој формулар веднаш ќе стигнете до претставник на СП, директно, кој ќе одговори на вашето барање по електронска пошта побрзо. Или ако би сакале да се јавите повторно, ве молиме да ги известите во пораката.

enzh-TWnlfrdenoes