Loadlink Плус
Изберете го вашиот јазик

Crosby Straightpoint

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

Велика Британија: + 44 (0) 2392 484491 САД: + 1 918 834 4611

Loadlink плус карактеристики
SP DNV GL одобрено ASME согласност

Треба цена? Контактирајте не

Loadlink плус е дизајниран да биде лажиран со Кросби стандардни окови - дигитална динамометарска оптоварувачка клеточна мрежа позната ширум светот како оригинален уред за мерење на електронските сили за да има интегриран дисплеј, Loadlink плус е во производство од 1979. Со текот на годините линијата е проширена и Loadlink плус сега се користи на дневна основа за мониторинг на оптоварување и тешки лифтови кои се движат од 1t до 300t, од разни индустриски и комерцијални индустрии, вклучувајќи производство, транспорт, земјоделство, нафта и гас, комунални услуги, воздушната и чиста енергија.

Децениите на развој во овој производ вклучуваат многу издвојуваат функции, како што е нашата единствена метода за мерење на наводнување, која помага да се компензира вртежен момент на јажината кога Loadlink е натоварен.

Оваа најнова верзија на дигиталниот динамометар има напредни функции и предности кои обезбедуваат решенија за комплицирани тестови за оптовареност и потреба за мониторинг на сила. На Loadlink плус има функции за контрола на копчињата со целосна функција за тарифирање, избор на единици (lbs, kg, kN и тони), максимална задршка, претходно зададена тара, аларм за аларм и преоптоварување.

Напредната електроника базирана на микропроцесори обезбедува Loadlink плус со брзина на читање, екстремна отпорност на индустриски ниво на бучава и стабилност без преседан. Оваа висока стабилност дава Loadlink плус преку 5,000 поделби и највисока стандардна резолуција на дигиталниот динамометар на пазарот денес. Изграден од високо квалитетен алуминиум за квалитет на авионите, напредната напредна конструкција на Straightpoint му овозможува на производот уште еднаш да ги надмине листите со неспоредлив однос на тежина и сила.

Динамимите на стиловите на линијата на Straightpoint се во просек 30% посветли од нашиот најблизок конкурент со ист безбедносен рејтинг.

Ве молиме кажете ни го вашето име.

Невалиден влез

Невалиден влез

Невалиден влез

Ве молиме кажете ни вашата email адреса.

Вашата е-пошта не одговара, ве молиме внесете повторно

Невалиден влез

Невалиден влез

Откако ќе го испратите овој формулар веднаш ќе стигнете до претставник на СП, директно, кој ќе одговори на вашето барање по електронска пошта побрзо. Или ако би сакале да се јавите повторно, ве молиме да ги известите во пораката.

enzh-TWnlfrdenoes