Препораки за периодична инспекција
Изберете го вашиот јазик

Crosby Straightpoint

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

Велика Британија: + 44 (0) 2392 484491 САД: + 1 918 834 4611

Комплетен преглед на оптоварување ќелија ќе го изврши назначено лице обучено за националните стандарди. Ќелијата за оптоварување ќе се испитува за услови како што се оние наведени подолу и одредување направено за тоа дали тие претставуваат опасност.

Критериуми за отстранување:

Ќелијата за оптоварување и нејзиниот индикатор, доколку е применливо, треба да се отстранат од услугата доколку е видлива оштетена, како што е следново и ќе се врати само на сервис кога ќе биде одобрена од квалификувано лице:

  • Недостасуваат или нечитливи имиња на производители / трговски марки или сериски број или идентификувана идентификација на товарот.
  • Индикации за оштетување на топлина, вклучително и штрафови за заварување или лак.
  • Прекумерна дупка или корозија.
  • Свиткани, изопачени, искривени, испружени, издолжени, напукнати или скршени носечки компоненти.
  • Прекумерни прекари или гуми.
  • Секое намалување на оригиналната или каталошка димензија во било која точка надвор од зоната за сопирање на оптоварување.
  • Недозволен приказ или отчитување.
  • Оштетен од хардвер на деформирани компоненти.
  • Доказ за неовластено заварување.
  • Други услови, вклучувајќи видливи оштетувања кои предизвикуваат сомнеж во врска со континуираната употреба на оптоварување ќелија.
Ве молиме кажете ни го вашето име.

Невалиден влез

Невалиден влез

Невалиден влез

Ве молиме кажете ни вашата email адреса.

Вашата е-пошта не одговара, ве молиме внесете повторно

Невалиден влез

Невалиден влез

Откако ќе го испратите овој формулар веднаш ќе стигнете до претставник на СП, директно, кој ќе одговори на вашето барање по електронска пошта побрзо. Или ако би сакале да се јавите повторно, ве молиме да ги известите во пораката.

enzh-TWnlfrdenoes