Опрема за тестирање на хидраулични линии за влечење V SP производи
Изберете го вашиот јазик

Crosby Straightpoint

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

Велика Британија: + 44 (0) 2392 484491 САД: + 1 918 834 4611

Straightpoint еквивалентни производи за Хидраулични линии Повлечете системи

ХИДРАУЛИЧНИ ПОТРОШУВАЧИ SP LOAD EQUIVILANTS НА ГОЛЕМИТЕ
Тонг линија повлечете системи ATEX Radiolink plus или Wireless Loadshackle
Индикатори за тежина на кран ATEX Radiolink плус
Индикатори за телесната тежина ATEX Radiolink plus или Wireless Loadshackle или Running Line Динамометар (TIMH)
Тензија оптоварување клетки Radiolink плус (ATEX)
Компресорски оптоварувачки ќелии LoadSafe безжична компресија оптоварување ќелија


Внатрешно безбедносни ќелии

За системи за влечење на линија или за повлекување на линии, во опасни подрачја, SP обезбедуваат вграден сигурносен ATEX / IECEx опсег на безжичен товар, за употреба во зони 0,1 и 2.ATEX безжичен пренослив плус

Секој производ е изграден и примени од страна на CSA Group, изработена во специјално одобрена работилница и електронски компоненти целосно запечатени во обвивка за да се спречи каква било можност за искри што предизвикуваат запалливи гасови додека се во употреба на системи за повлекување на нафтоносните линии.

Зошто СП производите се посоодветни од хидраулични еквиваленти

SP RLP-ATEX е одлична алтернатива за хидраулични или механички динамометри:

  • Безбедно следете го од товарот (до 700m или 2300ft)
  • По прецизно
  • Нема кабли
  • Повлечената линија може да биде прикажана во kg / kg / t или kN
  • Аларм за преоптоварување со визуелен сигнал
  • Помали, полесни, попрестижни
  • Почиста (без масло)
  • Помалку поединечни делови
Ве молиме кажете ни го вашето име.

Невалиден влез

Невалиден влез

Невалиден влез

Ве молиме кажете ни вашата email адреса.

Вашата е-пошта не одговара, ве молиме внесете повторно

Невалиден влез

Невалиден влез

Откако ќе го испратите овој формулар веднаш ќе стигнете до претставник на СП, директно, кој ќе одговори на вашето барање по електронска пошта побрзо. Или ако би сакале да се јавите повторно, ве молиме да ги известите во пораката.

enzh-TWnlfrdenoes