Изберете го вашиот јазик

логото на s5

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

Велика Британија: + 44 (0) 2392 484491 САД: 1-805-246-1462

Handheld Plus
Достапни се ATEX оптоварување клетки sp 2yr гаранција безжичен оптоварување на располагање за да се вработи

Handheld plus е солиден и разноврсен дигитален рачен екран со широк опсег на функции и погоден за сите Straightpoint оптоварување ќелии производи.

Во срцето на ергономично дизајнираниот Handheld plus е моќен PCB кој нуди водечки карактеристики како што се кориснички изборни единици (тони, килограми, килограми и kN), програмски звучен преоптоварен аларм, максимална задршка, однапред поставен тара и корисник кој може да се ресетира Преоптоварување.

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

Овој клучен контраст за предупредување за преоптоварување е услов за многу одделенија за безбедност и контрола на квалитетот, бидејќи следи на настани со преоптовареност, овозможувајќи веднаш да се отстрани оптоварувањената ќелија од услугата, по настанот за преоптоварување со поништување на калибрацијата. Тогашната оптоварена ќелија може да биде испратена за правилно тестирање и, доколку е потребно, рекалибрација пред повторно влегување во сервис.

HHP е погодна за поврзување преку кабел до кој било кабел на клеточен товар на Straightpoint и лесно се прилагодува на производот на производот на производот на кој било друг производител со излез од mv / v.

Освен стандардната HHP, SW-HHP е погодна за поврзување со било која безжична оптоварувачка линија Straightpoint, има опсег до 700m / 2300ft и се испорачува како стандард со радиолошка плунка Radiolink plus.

КАРАКТЕРИСТИКИ
  • Бројач за преоптоварување
  • Корисникот може да се постави 90db звучен преоптоварување
  • Повеќе единици за прикажување - тони, килограми, кг и kN
  • 100Hz Peak hold
  • Претходно подесено тара
  • Безжичен опсег на безжична мрежа 700m / 2300ft
ГАРАНЦИЈА И ОСИГУРУВАЊЕ
  • 2 година гаранција

ДОПОЛНУВААТ НА СЛЕДНИОТ СТАНДАРД
  • АА батерии
  • Прирачник за операторот

Брза контакт форма

Ве молиме кажете ни го вашето име.

Невалиден влез

Ве молиме кажете ни вашата email адреса.

Невалиден влез

Невалиден влез

Откако ќе го испратите овој формулар веднаш ќе стигнете до претставник на СП, директно, кој ќе одговори на вашето барање по електронска пошта побрзо. Или ако би сакале да се јавите повторно, ве молиме да ги известите во пораката.
Невалиден влез

enzh-TWnlfrdenoes

контакт Straightpoint

Хемпшир, Велика Британија седиште - + 44 (0) 2392 484491
Камарило, САД седиште - --1 805 246 1462-
Хјустон, Соединетите Американски Држави - -713 955 2655-
Минеаполис, Минхен - -612 808 8969-

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.