55T машина за калибрација на калибратори за оптоварување
Изберете го вашиот јазик

Crosby Straightpoint

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

Велика Британија: + 44 (0) 2392 484491 САД: + 1 918 834 4611

55t тест машина55tonneLoadCellCalibrationTestMachine димензии

Straightpoint 55T Load Cell Test Machine развиена за да и помогне на нашата глобална мрежа на Straightpoint партнери, оваа машина за тестирање е дизајнирана за да овозможи локална калибрација на нашиот опсег на Loadlink, калај и кранска верига до 55T капацитет.

Широкиот опсег на алатки испорачани со машината за тестирање, исто така, ќе им овозможи на многу други производители на производители на товарот да бидат безбедно монтирани и тестирани.

Машината за тестирање е опремена со еднонасочен шуплив цилиндер 100 тон и рачна рачна пумпа со контролен вентил кој му овозможува на операторот да ги држи и контролира оптоварувањата во рамките на 1kg или 2lbs.

Се испорачува со референтна оптоварување ќелија и нашиот мултифункционален HHP дигитален дисплеј.

Тест-машина може да биде испорачана пред калибрирање од страна на Straightpoint или може да се изврши локална калибрација од трета страна.
Треба цена? Кликни тука

Ве молиме кажете ни го вашето име.

Невалиден влез

Невалиден влез

Невалиден влез

Ве молиме кажете ни вашата email адреса.

Вашата е-пошта не одговара, ве молиме внесете повторно

Невалиден влез

Невалиден влез

Откако ќе го испратите овој формулар веднаш ќе стигнете до претставник на СП, директно, кој ќе одговори на вашето барање по електронска пошта побрзо. Или ако би сакале да се јавите повторно, ве молиме да ги известите во пораката.

enzh-TWnlfrdenoes