Vali oma keel

Crosby sirge punkt

See e-posti aadress on kaitstud spämmirobotide vastu. Javascript peab olema, et vaadata seda.

UK: + 44 (0) 2392 484491 USA: + 1 918 834 4611

Straightpoint'i privaatsusteatis ja küpsistefunktsioonidotsene privaatsusavaldus

Sektsioonid

  1. Mis on selles poliisis?
  2. Mida see poliitika hõlmab?
  3. Kuidas kaitsta oma isiklikku teavet?
  4. Milliseid isiklikke andmeid kasutab Straightpoint minu kohta ja kuidas seda kogutakse?
  5. Miks Straightpoint kogub minu kohta isiklikku teavet?
  6. Kui kaua läheb StraightPoin oma isiklikku teavet?
  7. Kas mul on turunduse eesmärgil ühendust?
  8. Millal Straightpoint jagab mu isiklikku teavet teistega?
  9. Millised on minu õigused?
  10. Kuidas Straightpoint kasutab küpsiseid ja sarnaseid jälgimisi?
  11. Kuidas ma selle poliitika muudatustest teada saab?
  12. Kuidas ma saan Straightpointiga ühendust võtta?

  1. Mis on selles poliisis?

See poliitika ütleb sulle:

  • millist teavet me teie kohta kogume;
  • kuidas me võiksime seda teavet kasutada;
  • kui me võime teie andmetega teiega ühendust võtta;
  • milline teie teave me jagame teistega; ja
  • teie valikud isikuandmete kohta, mida meile annate.
  1. Mida see poliitika hõlmab?

Selle poliitika eesmärk on anda teile teavet Straightpoint (UK) Limited ("we","meie"või"us') kogub ja töötleb teie isikuandmeid meie veebisaidi kasutamise kaudu, kaasa arvatud kogu teave, mida saate pakkuda, kui meilt kaupu või teenuseid ostate.

Straightpoint (UK) Limited, Inglismaal ja Walesis registrisse kantud äriühing 04375389i ettevõtte järgi, mille registrijärgne asukoht on Unit 9 Dakota Business Park, Downley Road, Havant, Hampshire, PO9 2NJ, on andmete vastutav töötleja ja vastutab teie isikuandmete eest .

Oleme määranud andmekaitseametniku ("DPO), kes vastutab selle privaatsuspoliitikaga seotud küsimuste kontrollimise eest. Kui teil on selle privaatsuseeskirja kohta küsimusi, sealhulgas mis tahes taotlusi oma seaduslike õiguste kasutamiseks, võtke palun ühendust andmekaitseametniku andmetega, mille leiate lõigu 12 allpool (Kuidas ma saan otseteega ühendust võtta?).

Meie veebisait ei ole mõeldud lastele ja me ei võta teadlikult andmeid laste kohta.

On oluline, et loete seda privaatsuspoliitikat koos muu privaatsuspoliitikaga või õiglase töötlemispõhimõttega, mille me võime konkreetsetel juhtudel pakkuda, kui kogume või töötleme teie isikuandmeid, nii et olete täielikult teadlik sellest, kuidas ja miks me teie teavet kasutavad. . See privaatsuspoliitika täiendab teisi teateid ja privaatsuseeskirju ning ei ole mõeldud nende alistamiseks.

  1. Kuidas kaitsta oma isiklikku teavet?

Oleme kindlalt pühendunud teie teabe turvalisuse tagamisele. Selleks kujundame oma teenuseid oma ohutuse silmas pidades. Me hoolitseme teie infoturbe ja privaatsuse eest, kehtestades asjakohased julgeolekumeetmed, et teie isiklikku teavet kogemata kaotada, seda ei kasutata ega juurde pääseda volitamata viisil, seda ei muudeta ega avalikustata. Lisaks piirame teie isikuandmetega juurdepääsu nendele töötajatele, agentidele, töövõtjatele ja teistele kolmandatele isikutele, kellel on ettevõtet vaja teada. Nad töötlevad teie isikuandmeid ainult meie juhiste järgi ja nende suhtes kehtib konfidentsiaalsuskohustus.

Oleme kehtestanud menetlused isikuandmetega seotud kahtlusega rikkumistega tegelemiseks ning teavitame teid ja kõiki kohaldatavaid seadusandjaid rikkumisest, milleks me oleme seaduslikult kohustatud seda tegema.

Kuhu me oma andmeid säilitame

Mõned ettevõtted, mis pakuvad teenuseid, osutavad teenuseid väljaspool Euroopa Majanduspiirkonda. Me lubasime seda teha ainult siis, kui oleme rahul oma turvalisuse tasemega, tagades vähemalt ühe järgmise kaitsemeetme rakendamise:

  • Me edastame teie isikuandmeid ainult nendele riikidele, kes pidasid Euroopa Komisjoni isikuandmete piisava kaitse taset.
  • Kui kasutame teatud teenusepakkujaid, võime kasutada konkreetseid Euroopa Komisjoni poolt heaks kiidetud lepinguid, mis annavad isikuandmetele samasuguse kaitse kui Euroopas.
  • Kui me kasutame USA-s asuvaid teenusepakkujaid, võime me neile teavet edastada, kui nad kuuluvad Privacy Shieldi, mis nõuab, et nad pakuksid samasuguse kaitse Euroopa ja USA jagatud isikuandmetega.
  1. Milliseid isiklikke andmeid kasutab Straightpoint minu kohta ja kuidas seda kogutakse?

Isikuandmete all mõeldakse teavet isiku kohta, kellelt seda isikut on võimalik tuvastada. See ei sisalda andmeid, kus identiteet on eemaldatud (anonüümsed andmed).

Me võime koguda, kasutada, salvestada ja edastada teie kohta erinevaid isikuandmeid, mille oleme rühmitanud järgmiselt:

  • Isikuandmete andmed sisaldab eesnime, perekonnanime, kasutajanime või sarnase tunnuse, perekonnaseisu, pealkirja, sünnikuupäeva ja sugu.
  • Kontaktandmed sisaldab arveldusaadressi, kohaletoimetamise aadressi, e-posti aadressi ja telefoninumbreid.
  • Tehinguandmed sisaldab üksikasju teie ja teie poolt tehtud maksete kohta ning muud tooted ja teenused, mida olete meilt ostetud.
  • Tehnilised andmed sisaldab Interneti-protokolli (IP) aadressi, brauseri tüüpi ja versiooni, ajavööndi seadistust ja asukohta, brauseri pistikprogrammi tüüpe ja versioone, operatsioonisüsteemi ja platvormi ning muud tehnoloogiat seadmetes, mida kasutate selle veebisaidi juurde pääsemiseks.
  • Profiili andmed sisaldab teie tehtud ostusid või tellimusi, teie huve, eelistusi, tagasisidet ja küsitluste vastuseid.
  • Kasutusandmeid sisaldab teavet selle kohta, kuidas te meie veebisaiti, tooteid ja teenuseid kasutate.
  • Turunduse ja kommunikatsiooni andmed sisaldab teie eelistusi turunduse saamisel meie ja meie kolmandate osapoolte ning teie kommunikatsiooni eelistuste kohta.

Samuti kogume, kasutage ja jagame Koondatud andmed nagu statistilised või demograafilised andmed mis tahes eesmärgil. Kogutud andmeid võib tuletada teie isikuandmetest, kuid neid ei peeta seaduslikeks isikuandmeteks, kuna need andmed ei näita otseselt ega kaudselt teie identiteeti. Näiteks võime koondada teie kasutusandmed, et arvutada nende kasutajate protsent, kes kasutavad teatud veebisaidi funktsiooni või meie poolt müüdud toodet. Kuid kui koondatud andmeid kombineerime või ühendate oma isikuandmetega, et saaksite neid otseselt või kaudselt teie tuvastada, käsitleme me kombineeritud andmeid isiklikuks teabeks, mida kasutatakse vastavalt sellele privaatsuspoliitikale.

Me ei koguta midagi Isikuandmete eriliigid teie kohta (see sisaldab üksikasju teie rassi või etnilise päritolu kohta, usuliste või filosoofiliste veendumuste, seksuaalelu, seksuaalse sättumuse, poliitiliste vaadete, ametiühingute liikmeksoleku, teie tervise ja geneetilise ja biomeetrilise teabe kohta). Samuti ei kogu me teavet süüdimõistvate kohtuotsuste ja süütegude kohta.

Me kogume teie isiklikku teavet järgmistel viisidel:

a. Teile meile antud teave

Võime paluda oma nime ja kontaktandmeid, teie aadressi, teie e-posti aadressi, teie telefoninumbrit, sünnikuupäeva või finantsandmeid, sõltuvalt sellest, kuidas te meiega tehingutega tegelete.

b. Teave teie tegevuste kohta väljaspool Straightpointit, kui me räägime

Nagu oleksite meid Twitteris postituses maininud, kogume teie vidinakäepidet.

c. Automatiseeritud tehnoloogiad või koostoimed

Kui suhtlete meie veebisaidiga, kogume me automaatselt teie seadmete, sirvimise toimingute ja mustrite kohta tehnilisi andmeid. Me kogume seda isiklikku teavet, kasutades küpsiseid ja muid sarnaseid tehnoloogiaid. Lisateavet leiate lõigust 10 (Kuidas Straightpoint kasutab küpsiseid ja sarnaseid jälgimisi?).

Kui te ei anna isiklikke andmeid

Kui me peame teie isikuandmete kogumist seadusega või lepingu alusel, mis meil on teiega, ja te ei paku seda teavet, kui seda taotletate, ei pruugi me olla võimeline täitma lepingut, millega oleme või üritame sõlmida teie (näiteks, et pakkuda teile kaupu või teenuseid). Sellisel juhul peame võib-olla tühistama meiega kaasas oleva toote või teenuse, kuid teavitame teid sellest, kas see on nii.

  1. Miks Straightpoint kogub minu kohta isiklikku teavet?

Meil peab olema kehtiv põhjus oma isiklike andmete kasutamiseks. Seda nimetatakse "töötlemiseks seaduslikuks aluseks". Mõnikord võime küsida teie luba teha asju, näiteks kui tellite e-kirja. Muudel juhtudel, kui mõistlikult eeldate, et meie teie isikuandmeid kasutavad, ei küsi teie luba, vaid ainult siis, kui:

  • see on meie seaduslikes huvides seda teha, see tähendab, et meie äri juhitakse ja juhitakse meie äri huvides, et saaksime teile pakkuda parimat teenust ja parimat ja turvalisemat kogemust;
  • see on seadusega lubatud; ja
  • see ei ole vastuolus teil on õigused andmekaitse seaduse alusel.

Me võime teie isiklikku teavet kasutada järgmistel juhtudel:

  1. kus me peame oma teenuseid edastama ja pakkuma neile teavet, et täita leping, millega me kavatseme sõlmida või on teiega sõlminud;
  2. teie taotluste, kaebuste ja päringutega tegelemiseks;
  3. mis aitab meil mõista, milliseid teenuseid võite kasutada;
  4. et võtke ühendust ettepanekute ja soovituste kohta kaupade või teenuste jaoks, mis võivad teile huvi pakkuda;
  5. mis ajakohastab teid meie tavade ja kasutustingimuste muudatuste kohta;
  6. kutsuda teid osalema uuringutes meie teenuste kohta, mis on alati vabatahtlikud;
  7. või kui peame täitma juriidilist kohustust.

Üldiselt ei loota teie isiklike andmete töötlemise õiguslikuks aluseks nõusolekut, kuigi me saame teie nõusoleku, enne kui saadame teile kolmandatele isikutele otse turunduskommunikatsiooni e-posti või tekstisõnumi kaudu. Teil on õigus igal ajal oma turunduse nõusolekut taganeda, pöördudes meie poole.

  1. Kui kaua läheb StraightPoin oma isiklikku teavet?
  • Me hoiame teie isikuandmeid ainult nii kaua, kui mõistliku eesmärgi täitmiseks selle jaoks, mille me seda kogusime, sealhulgas mis tahes õiguslike, regulatiivsete, maksustamis-, raamatupidamis- või aruandlusnõuete täitmiseks või kus meil on kehtiv põhjus et seda kauem hoida, näiteks kaebuse korral või kui me mõistlikult usume, et meie suhetes teiega on kohtuvaidlusi.
  • Me mõtleme, millist tüüpi teavet see on, kogutud summa, kui tundlik see võib olla ja mis tahes juriidilised nõuded asjakohaste säilitamisperioodide määramisel.
  • Me kujundame meie teenused nii et me ei hoia oma isiklikke andmeid enam kui peame.

Teie isikuandmete eri aspektide säilitamise perioodide üksikasjad on taotluse korral saadaval, pöördudes meie poole.

  1. Kas mul on turunduse eesmärgil ühendust?

Me võime kasutada teie identiteeti, kontaktandmeid, tehnilisi andmeid ja profiili andmeid, et kujundada ülevaade sellest, mida me soovime või vajame või mis võib teile huvi pakkuda. Nii otsustame, millised tooted, teenused ja pakkumised teie jaoks sobivad (me nimetame seda turunduseks).

Me saadame teile ainult turundus e-kirju või võtke meiega ühendust meie toodete ja teenustega, kui olete selle kokku leppinud ja te pole sellest turustamisest loobunud.

Kas minu isiklikke andmeid kasutatakse juhul, kui Straightpoint reklaamib teisi ettevõtteid?

Me võime kasutada teavet, mida me teie kohta hoiame, et näidata teile asjakohaseid ja sihitud reklaame teiste ettevõtete saitidel, nagu Facebook, Google, LinkedIn või Twitter. See võib näidata teile Straightpointi reklaamsõnumit, kus me teame, et teil on Straightpointi toode ja olete kasutanud StraightPointi teenuseid.

Kui te ei soovi meie sihitud reklaami näha, võite seada reklaamieelistused oma sotsiaalmeediaettevõtete seadetele.

Loobumine

Võite paluda meil lõpetada turundussõnumite saatmine igal ajal, korrigeerides oma turunduseelistusi, järgides teile saadetud turundusõnumite loobumise linke või võtke meiega ühendust igal ajal.

  1. Millal Straightpoint jagab mu isiklikku teavet teistega?

Me ei müü teie isiklikke andmeid kunagi. Me jagame seda teistega järgmistel viisidel:

a. Mõnikord seadusega peame teie teabe edastama teistele organisatsioonidele

Me võiksime jagada teie teavet, kui meil on seadusega ette nähtud, või kui peame teie või teiste inimeste kaitset kahju eest kaitsma.

b. Meie kasutustingimuste jõustamine

Võime teie teavet jagada, kui me peame kasutama või kasutama meie kasutustingimusi ja muid kokkuleppeid, mis võivad teiega koos olla.

c. Selleks, et teenuseosutajad või nõustajad saaksid teenuseid meile pakkuda

Meil võib olla vaja jagada oma isiklikku teavet teenusepakkujate või nõustajatega, et nad saaksid meile teenuseid pakkuda. See hõlmab järgmisi kolmandaid isikuid:

  • infotehnoloogia- ja süsteemihaldusteenuseid pakkuvad teenusepakkujad, sealhulgas veebisaitide arendamise ja hooldusteenused; ja
  • professionaalsed nõustajad, sealhulgas juristid, pankurid, audiitorid ja kindlustusandjad, kes pakuvad konsultatsiooni-, pangandus-, õigus-, kindlustus- ja raamatupidamisteenuseid.

    d. Meie ettevõtte või meie vara ostjatele

Me peame võib-olla jagama teie isiklikku teavet kolmandatele isikutele, kellele me võime müüa, edastada või ühendada meie ettevõtte või meie vara osi. Alternatiivina võime püüda omandada teisi ettevõtteid või nendega ühineda. Kui meie ettevõtte jaoks toimub muutus, võivad uued omanikud teie isiklikku teavet kasutada nii, nagu on sätestatud selles privaatsusteate teatises.

Me nõuame, et kõik kolmandad isikud austaksid teie isikuandmete turvalisust ja kohtleksid seda vastavalt seadusele. Me ei luba meie kolmanda osapoole teenusepakkujal kasutada teie isiklikke andmeid oma eesmärkidel ja võimaldavad neil teie isikuandmeid töödelda ainult selleks ettenähtud eesmärkidel ja vastavalt meie juhistele.

  1. Millised on minu õigused?

Pidage meeles, et olete oma isikliku teabe kontrolli all. Kasutame teie isikuandmeid ainult õigustatud ärieesmärgil vastavalt paragrahvile 5 (miks Straightpoint kogub minu kohta isiklikku teavet?). Teie isikliku teabe kavandatud kasutusviisi kasutatakse selleks, et saaksime teiega koostööd teha, kuid kui te arvate, et teie poolt ettenähtud kasutusotstarve pole lubatud, on teil järgmised õigused:

  • et nõuda oma isikliku teabe koopiat me hoiame teie juures ja kontrollime, et me töötleme seda seaduslikult;
  • paluda meil parandada oma isiklikku teavet, mis on vale, kuigi meil võib olla vaja kontrollida uue teabe esitamist, mille meile meile anda;
  • kustutada oma isiklikud andmed, kui meil pole põhjust seda jätkata. Pidage siiski meeles, et me ei pruugi alati teie eranditaotlust täita konkreetsete juriidiliste põhjuste suhtes, millest teavitatakse teid vajaduse korral teie taotluse ajal;
  • nõuda, et me kasutame teie isikuandmeid ainult teatud eesmärkidel;
  • oma isikuandmete töötlemise suhtes vastuväiteid, kui me tuginevad õigustatud huvidele ja teie konkreetse olukorra kohta on midagi, mis paneb teid vastu sellele töötlemisele vastu, sest teie arvates mõjutab see teie põhiõigusi ja -vabadusi. Kuid palun pange tähele, et mõnel juhul võime näidata, et meil on kaalukaid õigustatud alus teie teabe töötlemiseks, mis ületab teie õigusi ja vabadusi;
  • nõuda teie isikuandmete edastamist teile või kolmandale isikule. Pakume teile või teie valitud kolmandale osapoolele teie isiklikku teavet struktureeritud, üldkasutatavas masinloetavas vormingus. Pidage siiski meeles, et see õigus kehtib ainult automatiseeritud teabe kohta, mille esialgne andis meile loa kasutada või kus me kasutasime teiega lepingu täitmiseks vajaliku teabe; ja
  • loobuma nõusoleku andmisest igal ajal, kui me toetume teie isikuandmete töötlemise nõusolekule. Pange tähele, et see ei mõjuta enne teie nõusoleku tagasilükkamist tehtud töötlemise seaduslikkust. Kui teie nõusolek tühistatakse, ei pruugi me teile pakkuda teatavaid tooteid ega teenuseid. Soovitame teil, kui see on teie nõusoleku tühistamise ajal.

Kui soovite kasutada ülalnimetatud õigusi, palun võta meiega ühendust.

Tavaliselt ei nõuta tasu

Teil ei pea maksma oma isiklike andmete (või mõne muu õiguste kasutamise eest) tasu. Kuid me võime nõuda mõistlikku tasu, kui teie taotlus on ilmselgelt põhjendamatu, korduv või liigne. Teise võimalusena võime keelduda teie nõude täitmisest nendel asjaoludel.

Mida me vajame sinult

Peame võib-olla küsima teilt konkreetset teavet, mis aitab meil kinnitada teie isikut ja tagada teie õigus oma isikuandmetele juurde pääseda (või kasutada teie muid õigusi). See on turvameede, mis tagab, et isikuandmeid ei avalikustata ühelegi isikule, kellel ei ole õigust seda saada. Samuti võime teiega ühendust võtta, et saada lisateavet seoses teie taotlusega meie vastuse kiirendamiseks.

Vastamiseks määratud tähtaeg

Püüame vastata kõikidele õigustatud taotlustele ühe kuu jooksul. Mõnikord võib see võtta kauem kui kuu aega, kui teie taotlus on eriti keeruline või olete esitanud mitu taotlust. Sellisel juhul teavitame teid ja hoiate teid ajakohaseks.

Ole kindel, et võtame andmekaitse ja -kohustuse eest vastutuse tõsiselt ja jätkame rangete kontrollimenetluste võtmist, täies ulatuses kooskõlas GDPR-ga.

  1. Kuidas Straightpoint kasutab küpsiseid ja sarnaseid jälgimisi?

    a. Mis on küpsised ja jälgimise tehnoloogiad

Küpsised on veebisaidi või rakenduse külastamisel teie arvutis või mobiiltelefonis salvestatud andmete bittid.

Samuti on meie kogutud jälgimisteabe sarnased osad.

b. Miks me kasutame küpsiseid ja muid jälgimisi?

Teha mõned erinevad asjad, sealhulgas järgmised:

  • meeles pidada teie kohta teavet, nii et te ei pea seda uuesti meile andma;
  • et aidata meil mõista, kuidas inimesed meie teenuseid kasutavad, et saaksime neid paremaks teha; ja
  • et teada saada, kas meie e-kirju on lugenud ja kas need on kasulikud.

Mõned asjad meie veebisaidil ei tööta ilma mõnede küpsisteta. Tech inimesed kutsuvad neid "rangelt vajalikke küpsiseid". Nad on alati olemas, kui külastate meie veebisaiti.

Kuid me tahame kasutada teisi funktsionaalseid, jõudlus- ja reklaamiküpsiseid, et muuta teie kogemus mõnusamaks. Me kasutame neid ainult siis, kui olete kokku leppinud. Saate alati oma meelt muuta.

Pidage meeles, et teistes ettevõtetes on seal ka teisi küpsiseid. Need "kolmanda osapoole küpsised" võivad jälgida, kuidas kasutate erinevaid veebisaite, sealhulgas meie. Näiteks võite saada sotsiaalmeedia ettevõtte küpsise, kui näete mõnda võimalust jagada. Saate need välja lülitada, kuid mitte meie kaudu.

c. Kui kaua küpsised kestavad?
Mõned on kustutatud brauseri sulgemisel meie veebisaidil või rakenduses. Teised jäävad kauemaks, mõnikord igaveseks ja salvestatakse seadmesse, nii et nad tulevad tagasi.

d. Kuidas ma oma küpsiseid ja jälgimist kontrollin?
Kui meid esimest korda külastame, räägime sulle meie küpsisedest ja palume teil nõustuda, kas me neid kasutada. Saate alati oma meelt muuta kui lähete oma seadetele.
Kõigi küpsiste peatamine võib tähendada, et te ei pääse mõnda meie teenust juurde või et mõned neist ei pruugi teie jaoks korralikult töötada.
Teine võimalus jälgida mõnda jälgimist on seadme seadetes.

11. Kuidas ma selle poliitika muudatustest teada saab?

Me ajakohastame seda eeskirja mõnikord. Kui me teeme olulisi muudatusi, nagu me kasutame teie isiklikku teavet, teavitame teid. Tavaliselt edastatakse see e-posti teel.

Kui te muudatustega ei nõustu, võite alati lõpetada meie teenuste kasutamise ja lõpetada meile andmisega igasuguse isikliku teabe. Oleksime kahju, et te lähete.

12. Kuidas ma saan Straightpointiga ühendust võtta?

Kõigi selle poliitika küsimuste või kommentaaride kohta võtke ühendust meie andmekaitseametnikuga, kasutades järgmisi suhtlusvahendeid:

  • See e-posti aadress on kaitstud spämmirobotide vastu. Javascript peab olema, et vaadata seda.- See e-posti aadress on kaitstud spämmirobotide vastu. Javascript peab olema, et vaadata seda.
  • posti teel
    Straightpoint UK Ltd - DPO,
    Üksus 9 Dakota Park,
    Downley Road
    Havant
    Hampshire,
    PO9 2NJ

Meile on reguleeritud Info voliniku büroo ('ICO") Teil on õigus esitada ICO-le kaebus, kuid me täname võimalust teie probleemidega tegeleda enne ICO-le lähenemist, seega võtke meiega ühendust esmakordselt. Võite pöörduda ICO-le nõu ja abi, kasutades järgmist linki: https://ico.org.uk/

TINGIMUSED KASUTAMINE
Www.straightpoint.com
1 TINGIMUSTE VASTUVÕTMINE
Teie juurdepääs ja kasutamine www.straightpoint.com ("veebisait") allub ainult neile
Tingimused. Te ei kasuta veebisaiti mingil eesmärgil, mis on ebaseaduslik või keelatud
Need tingimused. Veebisaidi kasutamisega nõustute tingimustega ja tingimustega täielikult
Käesolevas teatises sisalduvad vastutamatusesätted. Kui te ei nõustu nende tingimustega, peate
Koheselt lõpetage veebisaidi kasutamine.
2i nõuanded
Veebisaidi sisu ei kujuta endast nõu ega tohiks sellele tugineda
Mis tahes otsuse tegemisel.
3 MUUTUSED veebisaidile
Www.straightpoint.com jätab endale õiguse:
3.1 muudab või eemaldab (ajutiselt või püsivalt) veebisaidi või selle osa ilma ette teatamata ja kinnitab, et www.straightpoint.com ei vastuta teie eest sellise muudatuse või eemaldamise eest; Ja
3.2 muudab neid tingimusi igal ajal ja järgmisel veebisaidil jätkub teie veebisaidi kasutamine
Kõik muudatused loetakse teie heakskiiduks sellise muudatuse tegemiseks.
4 LINGID KOLMANDATE ISIKUTE VEEBILEHTEGA
Veebisait võib sisaldada linke kolmandate osapoolte veebisaitidele, mida teised kontrollivad ja haldavad.
Mis tahes link teistele veebisaitidele ei ole selliste veebisaitide heakskiitmine ja te kinnitate ja nõustute, et me ei vastuta selliste saitide sisu ega kättesaadavuse eest.
5 AUTORIÕIGUS
5.1 Kõik autoriõigused, kaubamärgid ja kõik muud intellektuaalomandi õigused veebisaidil ja selle sisu
(Sealhulgas piiranguteta veebisaidi kujundus, tekst, graafika ja kõik tarkvara ja lähtekoodid
Veebisaidiga ühendatud) kuuluvad www.straightpoint.com-le või on nendega litsentseeritud või muul viisil www.straightpoint.com poolt seadusega lubatud.
5.2 Veebisaidile pääsemiseks nõustute, et jõuate sisule ainult oma isiklikuks mitteäriliseks kasutamiseks. Ükski sisu ei saa alla laadida, kopeerida, taasesitada, edastada, salvestada,
Müüakse või levitatakse ilma autoriõiguse omaniku eelneva kirjaliku nõusolekuta. See välistab
Veebisaidi lehtede allalaadimine, kopeerimine ja / või trükkimine isiklikuks mitteäriliseks koduseks kasutamiseks.
6 VASTUTUSNÕUDED ja VASTUTUS PIIRANGUD
6.1 Veebileht on esitatud "AS IS" ja "AS AVAILABLE" ilma esindusteta
Kinnitamine tehtud ja ilma igasuguse garantiita, kas selgesõnaline või kaudne, sealhulgas, kuid mitte
Mis piirdub vaikimisi tagatud garantiidega, mis on rahuldava kvaliteediga, sobivad konkreetsel eesmärgil, mittediskrimineerivad, kokkusobivuse, turvalisuse ja täpsusega.
6.2 Seaduses lubatud ulatuses ei vastuta veebisait kaudsete ja / või kaudsete kulude eest
Mis tahes kõrvalekalle või kahjum (sh ilma piiranguteta äritegevuse kaotus,
Andmed, kasum), mis tulenevad või on seotud veebisaidi kasutamisega.
6.3 www.straightpoint.com ei anna mingit garantiid selle kohta, et veebisaidi funktsionaalsus oleks katkematult või veatult vaba, need vead parandatakse või et veebisait või server, mis seda teeb, on vaba viirustest või muust muust, mis võib olla kahjulik Või hävitav.
6.4 Käesolevaid tingimusi ei tõlgendata selliselt, et need välistavad või piiravad
Www.straightpoint.com surma või kehavigastuse tõttu hooletuse tõttu
Www.straightpoint.com või tema töötajate või esindajate kaudu.
7 HINDAMINE
Te nõustute hüvitama ja hoidma www.straightpoint.com ning tema töötajaid ja esindajaid kahjutu kõigist kohustustest, juriidilistest tasudest, kahjuhüvitistest, kahjutustest, kuludest ja muudest kuludest, mis on seotud kõigi www.straightpoint.com vastu esitatud nõuete või nõuetega Teie poolt nende poolt toime pandud rikkumisi
Tingimused ja muud kohustused, mis tulenevad teie veebisaidi kasutamisest.
8 SEVERANCE
Kui mõni nendest tingimustest peaks olema kehtetu, ebaseaduslik või mittekohustuslik
Ükskõik milline pädeva kohtu pädevusse kuuluv kohtuasi, siis see tähtaeg lõpeb ja
Ülejäänud Tingimused jäävad ellu ja jäävad jõusse ja jäävad jõusse
Siduv ja täitmisele pööratav.
9 JUHTPUNKT
Neid tingimusi reguleerib ja tõlgendatakse vastavalt seadusele
Inglismaa ja esitate käesolevaga inglise kohtute ainupädevus.

Kiire kontaktvorm

Palun andke teada oma nime.

Vale sisend

Palun andke teada oma e-posti aadress.

Vale sisend

Vale sisend

Vale sisend

Vale sisend

Kui olete selle vormi saatnud, jõuab see koheselt otse SP esindusse, kes vastab teie päringule e-posti teel. Või kui soovite, et kõne tagasi, siis teavitage meid sellest sõnumist.
enzh-TWnlfrdenoes

Kontakt Straightpoint

Hampshire, Suurbritannia peakorter - + 44 (0) 2392 484491
Tulsa, USA - + 1 918 834-4611
Houston, TX - 713-955-2655
Minneapolis, MN - 612-808-8969